Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe te opereren bij het enten van gewassen?

Apr 12, 2019

Veel boeren weten niet hoe ze moeten werken bij het enten van gewassen, begrijpen de basisplaats en het entingstool, het transplantatie-effect zal beter zijn.

1

Veel gebruikte entingplaatsen zijn voornamelijk zonnige serres, plastic kassen en verwarmde kassen. In het najaar en de lente worden de enten meestal gebruikt als plastic broeikasgassen en zonlichtkassen. In de winter kunt u een warmtekas gebruiken. Bij het enten in de zomer moet rekening worden gehouden met schaduwvoorzieningen, zorg ervoor dat de juiste temperatuur behouden blijft na het enten. Over het algemeen is de entropietemperatuur 20 ~ 25 ° C. De geschikte temperatuur is niet alleen eenvoudig te bedienen, maar ook gunstig voor wondgenezing. Ook moet aandacht worden besteed aan de luchtvochtigheid van de enting plaats, schoon en windstille, evenals juiste schaduw, direct zonlicht zorgt ervoor dat de zaailingen verwelken.


Enten bereiden hulpmiddelen voor:


1.Blade

Gebruik meestal een scheerblad met dubbelzijdig scheermesje, wanneer het snijmes stomp is, op tijd moet worden vervangen, vermijd het overlevingspercentage van planten als gevolg van onregelmatige incisies.


2

2. Clip opstellen

Entenklemmen kunnen worden gebruikt om de tel en onderstam te bevestigen, zodat de snijvlakken stevig worden verbonden. Het is gemakkelijk te gebruiken, flexibel en herbruikbaar. Enten clips zijn verdeeld in siliconen enten klemmen en plastic enten clips, plastic enten clip is verder verdeeld in ronde mond enten clip en vierkante mond enten clip, kunt u de juiste enten clip kiezen volgens de vorm en de grootte van de interface.


3.Disinfection

Correcte desinfectie kan voorkomen dat kiemen van de interface naar de plant worden gebracht.


Back