Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe Greenhouse Film te installeren?

Nov 04, 2019

1. Bereid plastic folie voor

Noodzaak om de lengte van de kas te meten, om de lengte van plastic film te bepalen. Onder normale omstandigheden is de lengte van plastic folie de lengte van de kas plus 1 meter.

Plaats uw plastic film 's nachts in de buurt van de kasstructuur. Door dit proces kan de plastic film zich aanpassen aan de buitentemperatuur. Kies een koele ochtend om te installeren. Werk niet met de plastic film bij warm weer. Plastic films expanderen met warmte en krimpen wanneer ze afkoelen, wat scheuren en schade aan de plastic film veroorzaakt.


greenhouse films


2. De broeikasfolie bedekken

Als je gebouw lang is, moet je voorzichtig zijn. Bedek het kasdak met plastic rol en laat het plastic aan beide kanten langs de eindwanden hangen. Het materiaal moet de grond raken en wat extra speling hebben voor bevestiging. Trek het plastic omlaag naar de grond totdat het strak op de eindwand staat. Verschillende bevestigingsmiddelen kunnen worden gebruikt om het plastic goed aan het kasframe te verankeren. Gebruik een schaar om overtollig plastic op de grond af te snijden voor een betere uiteindelijke look.


Back