Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe het materiaal van de plastic omzetdoos te identificeren?

Sep 23, 2019

Plastic omzetdozen worden veel gebruikt in het dagelijks leven, maar ze hebben veel materialen, dus veel consumenten weten niet hoe ze te identificeren.

 

De meest gebruikelijke productiemethode voor kunststof logistiekdozen is spuitgieten, materiaal is meestal PE (polyetheen) of PP (polypropeen). Ook verdeeld in grondstoffen en gerecyclede materialen.


1. Oppervlak

Indien geproduceerd met grondstoffen, heeft het product een glad oppervlak, heldere kleuren en een goede glans. Als het wordt geproduceerd met gerecyclede materialen, ziet het productoppervlak er korrelig uit en is de kleur dof.


plastic turnover box material


2. Geur

Goede materiële plastic doos heeft geen scherpe geur. De plastic doos van het slechte materiaal daarentegen heeft een scherpe geur. Gerecycleerde materialen zijn relatief goedkoper dan grondstoffen.

 

3. Taaiheid

Plastic omzet doos geproduceerd door de grondstof heeft een goede taaiheid, hoge sterkte en slagvastheid, en heeft een sterke drukweerstand. Plastic opbergdoos geproduceerd door het gerecyclede materiaal is gemakkelijk te kraken en te beschadigen.


Back