Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe om te groeien van peper in uw tuin

Oct 21, 2016

Hoe om te groeien van peper in uw tuin


Extra andamp; materialen

• Peper zaden, zaailing trays, land

• Mest, bodem en organische mest

Methode

Zaad selectie

Er zijn een verscheidenheid van peper zaden, volgens verschillende soorten peper en paprika, we graag zie hete peper of peper zoet het! Pikante peper over het algemeen langer vrucht, de onderkant van de stam is lang en scherp, zoals een kleine awl, paprika is boxy, zoals een kleine lantaarn, peper stam is ingesprongen aan de binnenkant.

Zaailing lade

dekunststof zaailing ladevan de algemene keuze voor de grootte van 54 × 28 cm,72 holes zaailing lade.

Substraat selectie en ratio van turf, vermiculiet en perliet als de elementaire grondstoffen, aangevuld met smaakloos kip mest en organische meststof en meng goed voorbereid in voedende bodem, de verhouding tussen de verhouding: ureum: kalium Natriumdiwaterstoffosfaat fosfaat: kip mest (koemest): turf: vermiculiet (perliet) = 1: 0.6: 7: 70: 23.

Verplanten

Overplanten na de zaailingen uit netjes aan tijdig in de grond

Bifurcatie, peper en tijdige bevruchting, organische mest is een goede keuze, het kan het versnellen van de groei. Wanneer tijdig bemesten. Dit is na overplanten paprika's opgegroeid, gestrekte vingers gespreid over afstand, over vijftien centimeter bars, afstand ongeveer tien centimeter, gebaseerd op hun ervaring.

Peper Beer vruchten, ik heb zelf vers geoogst! Ik ben heel gelukkig

Neem contact op met onsinfo@yubocorp.com

Back