Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe om te groeien van tarwegras beter met een zaailing lade

Nov 29, 2016


Zonder bodem cultivatiemethode te planten tarwegras:

1, inweken: nemen van tarwe zaden zet het op de fles, wassen met water, dan vult u het water, genieten van 8-10 uur. Zomer weken voor een korte tijd, geniet een beetje meer in de winter, totdat de zaden vocht absorberen.


2, kieming: gereinigd de geweekte zaden, nemen eenzaailing lade, bedekt met een laag papier, water nat, de zaden gelijkmatig besprenkeld (kan gevuld worden met dichte, zolang de accumulatie niet mogelijk is). Neem een handdoek of Servet boven de zaad-lijn (om water te gebruiken NAT, van de rol van vocht). De volgende zaailingen kunnen worden gebruikt om lekken, doen niet maken de zaden in water geweekt!

Kieming moet arceren---simuleren de zaden in de omgeving van de bodem, dus bedekt met een handdoek of papieren handdoeken.


3, cultiveren: een dag aan het water druppelen van water. De slechte beschimmeld zaden uitgekozen, anders zal het infecteren van andere zaden (in feite, ik lui, zodra niet geplukt, het effect is niet!);

Wacht totdat de knoppen bijna 1 cm groeien, kun je een handdoek of papieren handdoek verwijderd, zodat de tarwe gras groeit vrij. Dagelijks water hidratatie, dan kunt u 2 - 3 keer per dag (afhankelijk van het weer, de dag warmte 3 keer, relatief koel 2 keer, 1 winter kan).

Opmerking: Accepteren geen blootstelling aan de zon, astigmatisme zoals!


4, oogst: wanneer de groene tarwe gras groeien tot 10-15 cm, ze drinken kunnen oogsten. Oogst met schaar of een mes zo dicht mogelijk bij de wortel-cut (oogsttijd is afhankelijk van het milieu, waterkwaliteit, klimaat en aanplant rassen, afhankelijk van de 5-12 dagen)


Als u gelukzalige, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren:info@yubocorp.com

Back