Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe tomaten te laten groeien?

Dec 31, 2019

一 、 zaad

Tomatenzaden zijn gemakkelijk te produceren, op voorwaarde dat ze van een traditionele variëteit komen en niet van een hybride. Voordat u zaden selecteert, moet u de kiemkracht van de zaden testen, de hogere kiemkracht, de vollere zaden, de grotere oogst en de betere economische voordelen.


Week de zaden voor het planten in warm water. Dit breekt niet alleen de kiemrust van zaden, bevordert de kieming, maar heeft ook een bepaald sterilisatie-effect.


tomatoes


二, kiemkracht

Ontkiemen van tomatenzaden vereist warmte. Meestal is de natuurlijke warmte van de lente voldoende, maar in koelere klimaten kunnen tuinders een paar trucjes gebruiken om ze voor de lente te laten groeien.


Zaai in de late winter zaden op een warme plaats, in kleine potten of celtrays, zoals in een verwarmde propagator, schuimdoos of zelfs bovenop uw warmwatersysteem.


tomato


三 、 Beheer

Later beheer van tomaten is heel eenvoudig, zorg voor voldoende licht, voldoende water en kunstmest en houd de grond vochtig.


Geef meer water tijdens droogte, laat op tijd uitlekken tijdens het regenseizoen om wortelrot te voorkomen. De geschikte temperatuur voor tomaten is 20-25 ℃, boven 30 ℃ zal de vruchtkleur beïnvloeden.Back