Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe Graft tomaat

Oct 25, 2016

Hoe Graft tomaat

Tomaat als een kasteelt van plantaardige gewassen, de teeltoppervlak groeit nog elk jaar.


Er zijn veel praktijk methoden, zoals schuine splicing, splicing en tong enten, die vaak worden gebruikt in het enten. Nu het merendeel van de werkelijke productie of het gebruik van split splicing enten.


De splicing methode duurt slechts 5 stappen:


Enten wanneer de onderstam tot 5-6 bladeren groeit. Meestal in het tweede stuk van de bladeren boven de positie van het enten.


1. eerste zaailingen van de onderstam aan het tweede stuk van het blad snijden met een mes, verwijder de top.

2. met een mes in de stam midden gesplitst, omgehakt diepe 1-1,5 Cm knippen.

3. en verwijder vervolgens de scion zaailingen, behoud van 2-3 bladeren.

4. met een mes in de stam midden gesplitst, bezuinigen in de wig-vormige diep-cut, wig-vormige incisie met diepe onderstam insnijding.

5 de scion werd ingevoegd in de insnijding van de onderstam en vast metenten van clips.


Beheer van geënte zaailingen


Na enten, moet goed beheer, of geënte zaailingen is niet gemakkelijk om te overleven. 7-10 dagen na het enten, zorg ervoor dat de vochtigheid van het bed, de relatieve vochtigheid van de lucht te houden tussen 50%-70%, vochtigheid gedurende de dag kan niet meer bedragen dan 20 ℃, terwijl het vermijden van direct zonlicht om te minimaliseren van de telg uit zaadlobben en echte bladeren van de transpiratie, zodat de telg uit de vaatbundels en onderstam voordat scion gezamenlijke verlies van water zal niet sterven. 10 dagen na de normale zaailingen kunnen worden beheerd.


Neem contact op met ons:info@yubocorp.com

Back