Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Plastic pallet van hoge dichtheid polyethyleen

Jul 21, 2017

Plastic pallet van hoge dichtheid polyethyleen

HDPE is een hoge mate van kristalliniteit, niet-polaire thermoplastische hars.

Polyethyleen met hoge dichtheid is een korrelig wit poederproduct, niet-toxisch, smaakloos, de dichtheid van 0,940 - 0,976 g / cm3 bereik; kristallijnheid van 80% tot 90%, verwekingspunt van 125 ~ 135 ℃, het gebruik van temperatuur tot 100 ℃; smelttemperatuur van 120 ~ 160 ℃, voor de grotere moleculen, het voorgestelde smelttemperatuurbereik van 200 ~ 250 ℃ tussen. Het heeft een goede hittebestendigheid en koude weerstand, chemische stabiliteit, maar heeft ook een hoge stijfheid en taaiheid, goede mechanische sterkte. Diëlektrische eigenschappen, weerstand tegen barsten van omgevingsstress is ook beter.

Hardheid, treksterkte en kruip zijn beter dan polyethyleen met lage dichtheid; slijtvastheid, elektrische isolatie, taaiheid en koude weerstand zijn beter, maar met de lage dichtheid isolatie iets slechter; chemische stabiliteit, bij kamertemperatuur, los niet op in organische oplosmiddelen, zuur, alkali en verschillende corrosievrije zouten; film op de waterdamp en luchtdoorlaatbaarheid, lage wateropname; slechte verouderingsbestendigheid, weerstand tegen barsten in het milieu dan polyethyleen met lage dichtheid, in het bijzonder zal de thermische oxidatie van de prestatie worden verminderd, zodat de hars antioxidanten en UV-absorptiemiddelen moet toevoegen om de verbetering van dit probleem te verbeteren.

High-density polyethyleen film in het geval van stress onder de hitte vervormingstemperatuur is laag, dit punt moet aandacht besteden aan de toepassing.

56.jpg

Back