Banner
Huis > Kennis > Inhoud

HDPE plastic logistieke doos

Aug 08, 2018

Plastic logistieke doos , plastic omzet doos is geselecteerd met hoge slagvastheid HDPE (lage druk hoge dichtheid polyethyleen) en PP (polypropyleen) als grondstoffen spuitgieten . Plastic logistieke dozen zijn van toepassing op het transport, de distributie, de opslag, de circulatie en de verwerking van fabriekslogistiek. Het grootste deel van het dooslichaamsproces is gemaakt van een enkele spuitgieten, sommige van de plastic dozen zijn ook uitgerust met een deksel.

 

Toepassing:

Plastic containers zijn geschikt voor kleding, hardware, machines, elektronica, chemische industrie, instrumentatie, voedsel, aquacultuur, logistiek en opslag, en kunnen worden gebruikt voor het bewaren van voedsel, schoonmaken handig, netjes gestapeld, eenvoudig te beheren. Het redelijke ontwerp en de uitstekende kwaliteit zijn van toepassing op het transport, de opslag, de circulatie en de verwerking van fabriekslogistiek.


Logistieke box kan samenwerken met een verscheidenheid aan logistieke containers en werkstations , die kunnen worden gebruikt in verschillende soorten magazijnen, productielocaties en andere gelegenheden. Logistieke box helpt bij het voltooien van het algemene en geïntegreerde beheer van logistieke containers en is een noodzakelijk onderdeel van modern logistiek management voor productie- en circulatiebedrijven.

YUBO Vented Nest and Stack Crates (1).jpg


Back