Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Verse groenten kunnen niet worden gescheiden van de plastic omloopmanden

Oct 11, 2017

Verse groenten kunnen niet worden gescheiden van de plastic omloopmanden


Op dit moment, groenten en fruit ingrediënten in het logistieke proces van hoge kosten van de circulatie, lage standaardisatie, verlies en andere voorkomende problemen. Vergeleken met het niveau van landbouwproducten in de Verenigde Staten, China's landbouwverpakkingen kosten zo hoog als 2,9 miljard, goed voor ongeveer 4,8% van de groenten en fruit productie, de Verenigde Staten slechts 1,5%. Een andere relevante statistieken tonen aan dat China's huidige fruit-en groentencirculatie tarief van ongeveer 25%, vlees en aquatische producten, de circulatie van corruptie waren 12% en 15%, terwijl de ontwikkelde landen, de gegevens in 1,7% tot 5%.


Het transport en de distributie van groenten en fruit, voornamelijk met inbegrip van de productie, verwerving, transport, opslag, behandeling, behandeling, verpakking en distributie van groenten en fruit. Op dit moment zijn er veel problemen en tegenstrijdigheden in de circulatie van groenten en fruit, resulterend in een hoog verliespercentage, hoge circulatiekosten en hoge transactiekosten. Met de voortdurende ontwikkeling van logistiek en economie, is de plastic omzetkorf begonnen om de kartons, schuimdozen, enz. Te vervangen, aangezien de voedselindustrie, de groenten en fruitingrediënten en andere toevoer van de grondstoffenketen is een essentiële logistiekmateriaal.


Het gebruik van een plastic omzetkorf om het transport van groenten en fruit in alle aspecten van het lean managementniveau te verbeteren, u kunt het veld van groenten en fruit op tijd in de winkels voor levensmiddelen en dranken brengen en de stroom van het verliesproces verminderen , verlaagt u de circulatie- en transactiekosten. Zoals het recyclen van de omzetbox, gecombineerd met RFID en andere informatietechnologie, landbouwtransport en zelfs gerelateerde gebieden om logistiek, kapitaalstromen, integratie van informatiestromen te bereiken, kan de efficiëntie van logistieke operaties verbeteren, logistieke kosten verminderen, en productie, transport , distributie En zo verder de transparantie van elke link.


错位箱427B.jpg


Back