Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Plastic pallet met vier richtingen instapvork

Oct 28, 2019

Met de brede toepassing van kunststof pallets zijn de behoeften van klanten ook gediversifieerd. Om aan de ontwikkelingsbehoeften van de industrie te voldoen, zijn de soorten kunststof pallets diverser geworden. Momenteel omvatten plastic pallets op de markt voornamelijk plastic pallets met vlakke bovenkant, plastic pallets, plastic pallets van negen voet, kruisvormige plastic pallets op basis van de omtrek, enz. Deze plastic pallets hebben het kenmerk van vierzijdige toegang.

plastic pallet

pallet

Plastic vorkvork in vier richtingen, waarmee vorkheftrucks en steekwagens vanuit alle vier de richtingen kunnen binnenkomen. Vierweg-invoerpallet, wanneer gebruikt met vorkheftruck, kan de vorkheftruck vanuit elke richting van pallet worden geplaatst , wat de flexibiliteit van lading tijdens handling en omzet verhoogt.


In de afgelopen jaren, met de snelle ontwikkeling van de logistieke sector, heeft de opslag- en logistieke sector hogere eisen gesteld aan plastic pallets. De toepassing van een kunststof pallet met vierwegvork verhoogt niet alleen de flexibiliteit in het vrachtverloopproces, maar verbetert ook de werkefficiƫntie.


Back