Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Voedsel, medicijnen, grafische industrie kunststof pallet

Apr 09, 2018

Voedsel, medicijnen, grafische industrie kunststof pallet


kenmerken en voordelen:


1, met een grote, stabiele stapel.

2, de structuur is redelijk, eenvoudig te bedienen.

3, complete specificaties om de massaproductie te ontmoeten.

4, een lange levensduur, kan worden gerecycled.

5, goede kwaliteit, speciale pallets, professionele normen.

6. Het uiterlijk van de plastic bak is schoon, gemakkelijk te reinigen, gemakkelijk te drogen, schoon en milieuvriendelijk.

7, plastic pallet zonder spijkers en geen doorn, in het verpakkingsproces zal de goederen als gevolg van ongevallen niet beschadigen.

8, plastic pallet zuur, alkali, corrosiebestendigheid, kan worden gebruikt in een verscheidenheid van speciale gelegenheden.

9, plastic pallet van fumigatie, vermindering van de procedures voor de uitvoer van goederen en het versnellen van de kapitaalomzet.

10, beschadigde plastic bak kan worden gerecycled, verwerkt als grondstoffen voor andere items.

11, plastic pallets niet helpen bij de verbranding, geen statische vonken, hebben een bepaalde rol in de brandbeveiliging van het magazijn.

12. kunststof pallets heeft een lange levensduur, meestal 2 tot 3 keer die van de houten lade, en kan 4 tot 5 keer worden gebruikt voor redelijk gebruik.

13. plastic pallets kunnen andere chemische materialen toevoegen aan grondstoffen volgens verschillende vereisten om de prestaties van pallets te verbeteren.

14. kunststof pallet is niet-toxisch en geurloos, wat zal bijdragen tot een verbetering van de magazijnomgeving en geen vervuiling van de goederen, met name voedsel, veroorzaakt.

15, plastic pallet printen is handig, kan worden afgedrukt op het dienblad bedrijfslogo voor bedrijfslading identificatie, play reclame-effectiviteit.


3 YBPP-009 Plastic Pallet Dimension.jpg


Back