Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Opvouwbare box van de logistiek:

May 18, 2018

Opvouwbare logistiek vak:


Opvouwbare logistiek vak wordt geproduceerd door100% PP materiaal, Oliebestendig, zuren en alkali, op grote schaal gebruikt in auto, geneeskunde. De distributie en warehousing in tabak, huishoudelijke apparaten en commercieel verkeer, die de kenmerken van de vouwen en stapelen in lege gevallen, dus de sectie.


Meer dan 70% van de opslagruimte, aanzienlijk verminderen transport kosten, gemechaniseerde vervoer, besefte de rationalisatie van de omloop, hoge efficiëntie en eenvoudig te beheren.


1. de opslagruimte kan worden opgeslagen na het vouwen van de lege doos. Na het vouwen, hetopslagruimte gered kan worden door 3/4, en het opslaggebied wordt gecomprimeerd.

2. er is geen stripness, en het vouwen omzet vak is groter dan de gewone omzet vak.

3. het onderste gedeelte van het vouwen circulerende vak neemt de versterkende rib-structuur, en het gewicht lager is groter.

4. anti-impact copolypropylene wordt gebruikt als een materiaal, die beter dan het normale omzet vak is.

5. aanpasbare anti-Reflection, Anti-static opvouwbare draaien vak op de elektronische onderdelen te beschermen tegen schade.


Kunststof logistiek vak producten worden veel gebruikt in de logistiekindustrie, mechanische, chemische industrie, luchthaven poort, elektronische apparatuur, opslag, vervoer en andere industrieën.


             YUBO Folding Container (31).jpg


Back