Banner
Huis > Kennis > Inhoud

bloem potten container tuinieren planten

Oct 20, 2016

Spreken van bloemen met plastic potten, zou een heleboel ervaren plant bloeit denken, goedkoop én goed uitziende. Inderdaad, kunststofbloempottenen bloemen inderdaad kijkt zeer elegant en zeer lichtgewicht, daarom ook eenvoudiger te verplaatsen, ongeacht waar we in de kamer zal geven een gevoel van heldere vlekken.

In feite, vereist zodat een goede kunststof bloem potten ook een bepaalde vaardigheid.

Ten eerste, verbetering van haar vermogens lekkage. Omdat kunststof Ziebladzijde functie potten is vaak niet wat we beter verwacht. Hoe vervolgens te verbeteren? De methode is eenvoudig: kunnen we 10 mm tot 30 mm gebroken bakstenen aan de onderkant van de plastic pot, zodat de pot Ziebladzijde vermogens zal aanzienlijk worden uitgebreid.

In de tweede plaats verbeterde functies ademend potten. Algemene kunststof potten vanwege zijn textuur, kan permeabiliteit bijna, maar het maakt niet uit, We kunnen spelen enkele gaten in het onderste deel van de pot gelijkmatig, dus dat zal sterk verbeterde permeabiliteit in het onderste deel van de pot. Als je deze twee punten, met eenkunststof bloempottenook gezond zal houden, zal er een goed groeien.info@yubocorp.com


Back