Banner
Huis > Kennis > Inhoud

vlakke kunststof dubbelzijdige pallet

Aug 01, 2018

De vlakke kunststof dubbelzijdige pallet :

De vlakke kunststof dubbelzijdige pallet is een kunststof pallet die kan worden uitgewisseld tussen de voor- en achterkant en meer dan 90% van de twee zijden is ontworpen voor de vlakke oppervlaktestructuur.

De vlakke kunststof dubbelzijdige pallet is van dubbelzijdige gelaste structuur , deze wordt gemaakt door twee keer plastic te injecteren (het ontwerp van het product is hetzelfde als dat van de voor- en achterkant) en vervolgens aan elkaar te lassen. Het materiaal dat wordt gebruikt voor het verwerken van het product is hetzelfde als dat van de meest gebruikelijke plastic pallet (PP-materiaal of PE-materiaal).


Kenmerken van het productgebruik:

1. Rekken, omdat het product aan beide zijden kan worden gebruikt, kan de kunststof pallet aan twee soorten rekken voldoen bij het laden van goederen op de stelling.


2. Het stapelen, vlakke plaat dubbeldek pallet is zeer geschikt om meer dan twee palletgoederen op en neer te stapelen, en wordt meer wijd gebruikt toe te schrijven aan het ontwerp van vlakke oppervlakte wanneer het ontwerpen van producten (de verpakte goederen zijn bijvoorbeeld poederachtig; , of sommige kleine verpakte producten, enz.). Het stapeleffect is beter, waardoor veel ondernemingen die geen ondersteunend schap hebben minder opslagvolume hebben.


plastic pallet 052 (2).jpg


Back