Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Essentieel voor de aanschaf van plastic pallets

May 05, 2017

Essentieel voor de aanschaf van plastic pallets

het gebruik van plastic pallets omvat: grondvernieuwing, gebruik van de plank, stapelgebruik, enz., ander gebruik van de noodzaak om de juiste plastic palletstijl te kiezen. Als het op de grond is, omzet, niet op de schappen, geen stapelcode, heeft u de voorkeur: negen voet, 3 hardlopers, veldtype, als het op de plank ligt, de voorkeur: 3 hardlopers (staalversterkt), als het stapelbaar is, voorkeur : dubbelzijdige kunststof pallet.

Selecteer de plastic pallet op dit moment volgens de vorm is verdeeld in twee categorieën: een is eenzijdige, eenzijdige kunststof pallet kan slechts een kant gebruiken. Twee zijn dubbelzijdig en beide zijden kunnen worden gebruikt. Selectie van enkelzijdige of dubbelzijdige pallet, moet worden gebaseerd op de bijbehorende opslag-, laad- en losapparatuur en status (zoals bibliotheektype, schaptype, stapel- of plaatsingsstatus, enz.) Om te bepalen.

Volgens het gebruik van de pallet op drie manieren: 1. Schaptype; 2. Standaard type; 3. Lichte kunststof pallet.

Volgens het proces op twee manieren: 1. Injectiepallet: spuitgieten is China's grootste productie van kunststof palletvariëteiten 2. Blaaspallet.

Volgens het gebruik van de omgeving is onderverdeeld in: 1. Grond omzet, en bekend als de activiteiten van de grond; 2. Gestapeld (stapeltype); 3. Licht; 4. Zwaar; 5. Eenmalig gebruik van kunststof pallet.

Om de definitie van dynamische belasting en statische belasting te begrijpen: dynamische belasting verwijst naar de pallet in het gebruik van gemotoriseerde vorkheftrucks of handmatige hydraulische pallettruck, de beweging kan het maximale gewicht dragen (buiging binnen 1,5% van normaal). Statische belasting is het maximale gewicht dat de laagste kunststof pallet kan weerstaan ​​bij het stapelen. Bovendien: de planklast verwijst naar de goederen worden geladen plastic pallet geplaatst op de planken is bestand tegen het maximale gewicht (buigen binnen 1% van normaal). Algemene standaard serie pallet in de plank draagvermogen van 0.4T ~ 0.6T, zware lading pallet te laden 0.7T ~ 1T.

Het gebruik van plastic pallets omvat: grondvernieuwing, gebruik van de plank, gebruik van stapel, enz., Ander gebruik van de noodzaak om de juiste plastic palletstijl te kiezen. Als het op de grond is, omzet, niet op de schappen, geen stapelcode, heeft u de voorkeur: negen voet, 3 hardlopers, veldtype, als het op de plank ligt, de voorkeur: 3 hardlopers (staalversterkt), als het stapelbaar is, voorkeur : dubbelzijdige kunststof pallet.

5.jpg

 

 


Back