Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Duurzaam materiaal voor grote inklapbare palletcontainer -HDPE

Feb 28, 2020

Opvouwbare palletcontainer is gemaakt van hogedichtheidpolyethyleen (HDPE), heeft de eigenschap van hoge kwaliteit, milieubescherming, duurzaamheid, hoge slagvastheid, enz.


(PE) als de belangrijkste grondstof (kleurloos), wordt de kleur masterbatch (display tray kleur) geproduceerd door spuitgietproces. Het heeft de volgende voordelen en kenmerken:


1. Met niet-giftig, smaakloos, corrosiebestendig, veilig, hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en andere voordelen, voldoet het volledig aan de eisen van tabak, chemisch, farmaceutisch, voedsel en ander gebruik.


2. Het uiterlijk van de pallet is glad, geen braam, vliegende rand. Er is geen duidelijk kleurverschil op de kleinste pallet, dezelfde consistente kleur is hetzelfde.


Collapsible Pallet Container


Onze kunststof palletcontainers zijn gemaakt van de meest duurzame en betrouwbare kunststoffen, ontworpen om jarenlang bestand te zijn tegen het verzendproces. Het opvouwbare ontwerp is erg handig, bespaart ruimte en vrachtkosten.


Deze opvouwbare bulkcontainers zijn ideaal voor het opslaan en hanteren van verschillende onderdelen, industriële materialen en commerciële benodigdheden. Opvouwbare grote plastic palletcontainer wordt voornamelijk gebruikt bij opslag en transport van auto-onderdelen.


Back