Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Weet je genoeg over de zaadbak?

Aug 05, 2019

Zaaibak gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, dikte die bestand is tegen slijtage, en toch economisch, flexibel en duurzaam blijft, kan deze 8 tot 10 keer worden hergebruikt.

 

Bovenste deksel is gemaakt van doorzichtig plastic om licht binnen te laten, voorkomt dat vocht ontsnapt. Het heeft een handvat voor eenvoudig dragen, heeft ook de gaten met zwarte draaiknop die kan ventileren en de temperatuur regelen voor planten.


De kleur is zwart die de fragiele wortels van planten tegen zonlicht kan beschermen. Lade wordt geleverd met ventilatieopeningen tussen elke cellen om de luchtstroom rond de basis van de zaailing te verhogen en de bladeren van de plant droog te houden en ziekten te voorkomen, bodemafvoergaten voor de wortelcirculatie en afvoer van de plantenwortel, terwijl het vermijden van waterophoping onderaan de wortels van de planten rot. Vlakke groef aan het oppervlak die overtollig water gelijkmatig kan verspreiden, biedt stapelinkepingen voor snel en gemakkelijk stapelen en verplaatsen.


YUBO 72H Seed Tray (6)


Zaadbak kan de kiemkracht versnellen en het succes van de zaailing verbeteren, het is erg praktisch. Geschikt voor grootschalige productie, gebruikt om groenten, bloemen, tarwe en dergelijke te vermeerderen.


Back