Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Classificeer plastic vuilnisbak per gelegenheid

Dec 06, 2019

Plastic vuilnisbak, ook bekend als de vuilnisbak, afvalbak en afvalcontainer, de plek om afval te plaatsen. De meeste vuilnisbak van metaal of plastic. Plaats bij gebruik de plastic zak in de vuilnisbak en wanneer deze vol is, kan het afval worden vastgebonden en weggegooid.

 

Classificeer plastic vuilnisbak per gelegenheid


1. Openbare stijl

Speciale eisen voor het milieu: het kan hoge en lage temperaturen weerstaan onder natuurlijke buitenomstandigheden, heeft voldoende mechanische sterkte en goede slagsterkte, gemakkelijk schoon te maken en integreert met de omgeving.


plastic dustbin


2. Familie stijl

Hoofdzakelijk gebruikt in badkamer en keuken. Vuilnisbak met deksels moet worden gebruikt om lekkage van afvalgeur te voorkomen. Het is het beste om elke dag afval in een plastic zak weg te gooien, blijf niet overnachten, maak het op tijd schoon. Dit kan de uitstoot van meeldauw en geur voorkomen.

 

3. Medisch type

Het wordt gebruikt om een verscheidenheid aan vaste tastbare stoffen en vloeistoffen op te slaan die na klinisch gebruik worden weggegooid. Het klinische laboratorium is voornamelijk gebaseerd op bloed van patiënten, lichaamsvloeistoffen en secreties en een kleine hoeveelheid recyclebare artikelen. Medisch afval wordt verwijderd in overeenstemming met de voorschriften voor het beheer van medisch afval en de maatregelen voor het beheer van medisch afval in medische en gezondheidsinstellingen.Back