Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Classificatie van plastic palletcontainer.

Jan 30, 2018

Classificatie van plastic palletcontainer :


Kunststof palletcontainer wordt ook wel plastic palletbox genoemd, met bodempallet en een containerlichaam.

De plastic palletcontainer is als volgt ingedeeld:

1. Een geïntegreerd patroon (de pallet en het lichaam van de doos zijn met elkaar verbonden).

2. Combinatiepatroon (de onderkant is de pallet en het bovenste deel is de verwijderbare wand).

3. Het vouwpatroon, de trapas en de dooswanddoos zijn verbonden, de lege doos kan naar binnen worden gevouwen, wat het opslagvolume van de lege doos sterk vermindert.

Kunststof palletbox uit één stuk .

Grote kunststof kartonnen doos met HDPE (low voltage high density polyethylene) met hoge slagvastheid als grondstof, solide palletbox en roosterpalletboxlichaam met behulp van een spuitgiettechnologie, productontwerp op schaal en behuizing voor het uit één stuk bestaande, is bijzonder geschikt voor ondersteunende en handmatige vorkheftruck wordt gebruikt, de omzet is flexibeler en gemakkelijker.

Grote plastic container, gesloten doos en grote raster palletbox kan ook volgens het praktische gebruik van kiezen en kopen accessoires zijn als volgt: (1) rubber wiel (meestal elke pallet met slechts 6 rubberen wielen, handig en flexibel mobiel). (2) Het deksel van het deksel van de doos (het deksel van de doos is ontworpen om te worden omgekeerd en de sluiting is sterker.) Na het ondersteunende deksel van de palletbox heeft dit geen invloed op het stapelen van de plastic palletbox en maakt het stapeleffect beter.

Tips: u kunt geen gewicht laden op het deksel van de palletbox. In het geval van een grote verzegelde containerbox voor het opslaan van vloeibare items, worden de vloeibare items die gemakkelijk kunnen worden opgeslagen uit de ingesloten kartonnen doos verwijderd en ontworpen voor een gebruikersvriendelijker ontwerp .

Grote opvouwbare doos.

Grote vouwdoos, pallet is het verminderen van het opslagvolume in de kamer en logistieke transportkosten en het ontwerp van logistieke producten, vouwen palletbox in erft de solide kunststof box producten met (1 t dynamische belasting; Statische belasting 4T is altijd ontworpen, het materiaal HDPE kan de impactweerstand door schuimen aan. Grote vouwdoos omringd door vier stukken van verschillende grootte op de zijplaat en de basis van de dienbladstijl en een zijdeuropname van het ontwerp van deur en zo een totaal van geassembleerde 21 delen, en keurt de twaalf vormproductie goed.


Solid Plastic Bin 2.jpg
Back