Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Kies de vaardigheden van de kunststof pallet die kan worden gerangschikt

Sep 29, 2017

Kies de vaardigheden van de kunststof pallet die kan worden gerangschikt


Hoe het rek te kiezen   plastic pallet voor de kleine oppervlakte van de planken, voornamelijk naar het verticale transport van de gelegenheid, voornamelijk naar het laden en lossen van de vorkheftruck, zodat beide zijden enkelstaand kunnen zijn. Voor het gebied van een groot vierkant vrachtterrein, het niveau van op transport gebaseerde gelegenheden, als het gebruik van een handmatige padwagen een eenzijdig is, als het gebruik van een flexibele motorpallet niet overeenkomt met het volgende: geen plaat van het tussenstuktype pad .

 

Er is ook een pad-stapelmachine voor meertraps stapelen van de gelegenheid, het onderste deel van de pad en het onderste deel van de goederen vallen samen met de volgende opening tussen de twee zijden van de kleine afmeting van de pad beter.

 

Wanneer de inventaris wordt uitgevoerd, is het het beste om de locatie, de aard, het materiaal of de herkomst van de goederen te volgen. De inventaris van het publiek kan ook een groep individuen in een geplande order zijn om een ​​inventaris uit te voeren in overeenstemming met het rackgedeelte . Telkens wanneer u begint met het tellen van de goederen, bepaalt u vaak het rackgebied en de locatie van de goederen en krijgt het magazijnbeheersysteem een ​​back-up van het reksysteem . Dit is om een ​​fout of een ongeluk te voorkomen. Gegevensverlies heeft geen invloed op de normale ladingstoegang, maar zorgt er ook voor dat de goederen in het reksysteem statistieken bevatten.

338.jpg

Back