Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Kenmerken van het vouwen van de container

Jan 15, 2018

Kenmerken van het vouwen van de container


Niet - toxische, smaakloos, vocht - bewijs, corrosie - bestendig, licht gewicht, duurzaam, stapelbaar, prachtig uiterlijk, rijke kleuren, puur en andere kenmerken.


Hittebestendigheid en koude weerstand
De eis van koude en warmte container op hittebestendigheid en koude weerstand is hoog, het niet in hoge temperatuur water kan worden vervormd, en kan zelfs worden gesteriliseerd met kokend water.


Duurzaam
Te hebbenuitstekende schokbestendigheid, zware druk of effect is niet eenvoudig breuk, laat geen krassen, kan worden gebruikt voor het leven.


Seal
Dit is het eerste ding om te overwegen bij het kiezen van een afhaalmaaltijden doos. Hoewel verschillende merken verschillende afdichting methoden hebben, is uitstekende afdichting een noodzakelijke voorwaarde voor het duurzaam behoud van voedsel in het geheugen.


Vers
De internationale standaard voor de bepaling van de afdichting is gebaseerd op de vocht permeabiliteit test, kwalitatief hoogwaardige vers houden vak dan vergelijkbare producten met 200 keer lagere vocht permeabiliteit, kunt houden dingen vers voor een langere tijd.


Veelzijdigheid, diversiteit
Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het leven in verschillende maten, uitgerust met herbruikbare technologie IJszak, IJszak kunt houden koude warmte kan houden (IJszak kunnen worden bevroren tot - 190
, kan worden verwarmd tot 200kan elke grootte snijden)


Bescherming van het milieu
Food - grade milieuvriendelijke LLDPE materialen, niet - toxische, geurloos, uv - bestendig, verkleurd niet gemakkelijk.

折叠卡板箱A型带盖1.jpgBack