Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Karton verpakkingsindustrie plastic palletstructuur selectie

Dec 06, 2017

Karton verpakkingsindustrie plastic palletstructuur selectie

 

Kunststof palletstructuur is onderverdeeld in: serie van 1,8 meter , Cruciform Perimeter-Base- serie,   3 Bottom Skids-serie, dubbelzijdige serie.

 

De structuur van de plastic pallet die wordt gebruikt in de kartonverpakkingsinstallatie wordt bepaald door het geselecteerde type vrachtwagen. Vorkheftruck is onderverdeeld in mechanische vorkheftrucks en handmatige hydraulische vorkheftruck (algemeen bekend als het kleine vee), dankzij handmatige vorkheftrucks arm heeft twee schuifwielen, dus voor Cruciform Perimeter-Base serie kunststof pallet , dubbelzijdige kunststof pallet , de vork is niet erg handig . Als u de vork forceert, veroorzaakt dit de pallet met breukvork .

 

Daarom wordt voor de fabriek die de hydraulische vorkheftruck gebruikt, de kunststof pallet met veldstructuur en dubbelzijdige structuur niet aanbevolen. Voor mechanische vorkheftrucks is er niet zoveel beperking. Kunststof pallets van alle constructies, waaronder plastic pallets van 9 voet, 3 onderste skids   kunststof pallets, Cruciform Perimeter-Base kunststof pallets en dubbelzijdige kunststof pallets, kunnen veilig worden gebruikt en kunnen aan alle zijden worden gevorkt.

 

Hot sale single faced plastic pallet with  3 runners (9).jpg

Back