Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Toepassing van kunststof pallets in de chemische exportindustrie

Jul 05, 2018

Toepassing van kunststof pallets in de chemische exportindustrie


Met de ontwikkeling van de Chinese chemische industrie krijgt de exportverpakking van goederen steeds meer aandacht van bedrijven. Voordat de goederen worden geƫxporteerd, zijn ze meestal verpakt met een verpakkingsfolie en is de volgende voorzien van een plastic pallet.

Op dit moment is het gebruikelijker om houten pallets te gebruiken om de goederen in hun geheel te verpakken. Voor binnenlandse houten pallets is de prijs relatief goedkoop, wat een van de redenen is om aardig gevonden te worden. Dit is het voordeel van houten pallets, maar de procedures voor fumigatie en quarantaine zijn nogal gecompliceerd; Kunststof trays hoeven niet te worden onderworpen aan fumigatie- en quarantaineprocedures.

De chemische industrie is meer bang voor het tij en het is gemakkelijk om te vervagen. Wanneer het het regenseizoen tegenkomt, is het lastiger. Op dit moment was de houten pallet moeilijk om aan de behoeften van de chemische industrie te voldoen. Het kunststof palletbord speelt op dit moment een grotere rol - het vochtbestendige, kunststof palletbord is niet nat. De omgeving heeft dus invloed op de kwaliteit van de goederen. Dit is het voordeel van de kunststof pallets. Tegelijkertijd kunnen de kunststof pallets van dezelfde specificaties worden gestapeld, is het uiterlijk netjes en is het schoonmaken eenvoudig. Het kan langzaam worden verkregen met de ontwikkeling van de plastic pallets. Erkenning van de chemische industrie.

Vaak gebruikte eenmalige export plastic pallet grootte is over het algemeen 1100 * 1100 * 150 mm zwarte speciale export plastic lade karton, in zakken chemische grondstoffen gebruiken in het algemeen 1200 * 1000 * 150 mm zwarte wegwerp speciaal plastic pallet , deze maten zijn gerelateerd aan de grootte van de containers.3 YBPP-005 pallet anti-slip surface.jpg

Back