Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Toepassing van plastic opklapbare omzetmanden in de groente- en fruitsector

Jun 12, 2018

Toepassing van plastic opklapbare omzetmanden in de groente- en fruitsector


Een groot aantal zomergroenten en -groenten worden binnenkort op de markt gebracht. Het marktsegment voor de distributie van groenten en fruit is geëvolueerd van een eenvoudige productlevering tot een complete industriële keten en is een punt van zorg geworden voor gerelateerde industrieën.


Wat zijn de grootste problemen bij het transport en de distributie van vers fruit en groenten? Vergrijzing, schade, bewaring. Om de transporttijd te verkorten, hebben sommige bedrijven niet alleen het wegvervoer overgenomen, maar ook speciale vliegtuigen of hogesnelheidsrails gebruikt om 'hoge snelheid' te bereiken, en deze snelle en effectieve convergentie is een beperking geworden. Het gebruik van kunststof vouwmanden die voldoen aan de standaardisatievereisten kan worden gebruikt met standaardpallets . Vorkheftrucks en andere voertuigen kunnen worden gebruikt voor zeer efficiënte afhandeling. Het kan voldoen aan de vereisten van multimodaal transport en kan de omzetefficiëntie verbeteren.


Het voorkoelen, sorteren, verpakken, opslaan, transporteren en distribueren van landbouwproducten kan allemaal vouwgroenten en fruitmanden aannemen, wat helpt bij het realiseren van de lineaire bedrijfsmodus van landbouwproducten van takken tot de punt van de tong. Verminder de snelheid van corruptie; het vouwen van groente- en fruitmanden kan ook bestand zijn tegen lage temperaturen, kan worden gebruikt in koelapparatuur zoals koelkasten, koelwagens, enz., waardoor de versheid van producten wordt gewaarborgd.


YB-FPC1210V1 1.jpg


Back