Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Air root pot bestaat uit 3 delen

May 24, 2018

" Air root pot" bestaat uit 3 delen


1. Worteleffect: er zit een speciale film op de binnenwand van de wortelverhogende zaailingscontainer en het luchtgat wordt gevormd aan de boven- en onderkant van de container, en de bovenkant van de container steekt naar buiten uit. Wanneer het zaailingwortelsysteem uitgroeit, raakt het de lucht (gat in de zijwand). Of een deel van de binnenwand, de top stopt met groeien, en dan ontspruiten drie nieuwe wortels achter in de top en blijven naar beneden groeien. Wanneer het de lucht (gaten in de zijwand) of een deel van de binnenwand raakt, stopte het met groeien en maakte het 3 nieuwe wortels bij de wortel. Op deze manier wordt het aantal wortels verhoogd in stappen van 3, wat het aantal korte en dikke zijwortels enorm verhoogt, en het totale aantal wortels is 20-30 keer hoger dan conventionele veldzaailingen.


2, Root-controle : algemene kwekerijtechnieken, de hoofdwortel is te lang, de zijwortelontwikkeling is zwak. Met conventionele methoden voor het kweken van containers zijn zaailingwortels heel gewoon. Worteltechnieken kunnen de zijwortels kort en dik maken en hebben een groot aantal ontwikkelingen. Tegelijkertijd beperken ze de groei van de hoofdwortels en vormen ze geen verstrikte wortels.


3. Proces om de groei te bevorderen: Vanwege de dubbele functies van de wortelbeheersende container en het gebruikte substraat, ontwikkelen de wortels van de zaailingen zich robuust en kunnen ze grote hoeveelheden voedingsstoffen opslaan om te voldoen aan de groeiende behoeften van de zaailingen in de beginfase van planten, waardoor gunstige omstandigheden worden gecreƫerd voor de overleving en snelle groei van de zaailingen. Het doet de wortels geen pijn bij het verplanten, het hoeft niet te worden onthoofd, het is niet onderworpen aan seizoensgebonden beperkingen, de beheersprocedure is eenvoudig, het overlevingspercentage is hoog en het groeipercentage is hoog.

YUBO D30CM Air Root Pot (5).JPG

Back