Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van kunststof bloempotten

Oct 27, 2016

Voordelen van kunststof bloempotten


Nu het gebruik vankunststof bloempottendan klei potten zeer hoog zijn, de vorm is zeer klein, de stijl en kleur zijn ook gevarieerd. Zoals rechthoekige bloempotten, opknoping potten, Diaopen, automatische gieter potten, zoals het testen van het water.

Plastic potten dan de traditionele porselein potten, drenken minder vaak, de prijs is relatief goedkoper, duurzaam en niet destructief. Deze materiële potten kunnen worden gemaakt in een verscheidenheid van vormen, dus de keuze een heleboel mensen is. Kan worden in het balkon, terras op de bovenste verdieping, werf gebruikt, zolang de zonnige plaats kan worden gebruikt voor het uitgeven van de kunststof bloempotten.


• Types

1. basis kwekerij en stedelijk tuinieren van de bloem

Dit soort vanbloempotkleur is één, de prijs is goedkoop, eerste is de één kleur baksteen rood richtliniaal, in 2005 verscheen deSpuitgietenafkorting voor de dubbele kleur bloempot, dit soort bloem pot prijs pot is meer goedkope, zwarte binnen, terra-cotta buiten. Dit kan voorkomen dat de zon drogen van plantenwortels, bijdragen aan de wortel ontwikkeld. Het wordt vaak gebruikt in teelt, anthurium, cyclamen, ananas, enz., en deze bloempot textuur is heel licht, het gebruik van kwalitatief hoogwaardig polypropyleen papier als grondstof voor de opgeloste eenkleurige bloempot verpletterende vervorming gemakkelijk gebroken van de tekortkomingen, gemakkelijk te vervoeren, van teelt tot verkoop kan worden gebruikt, is uitgegroeid tot de mainstream marktproducten. Gemeenschappelijke specificaties: 90MM, 100MM 120MM 140MM, 160MM, 180MM, 200MM.

2. de familie bloemen

Familie bloempot met plastic bloemen kan worden gezegd dat multi-type Multi-Color en divers. Er zijn anti-porselein, afdrukken, de kleur is ook erg elegant, mooi en royaal, volgens de verschillende soorten bloemen zijn er vele soorten bloempotten, de belangrijkste rassen zijn verdeeld in AC-achtige bloem potten, Chlorophytum, rechthoekige bekken, potten, bekkens, bekkens, muur potten, enz. Dit soort potten zijn ook uitgerust met een verscheidenheid van stijlen van bloempot lade, een ronde kant, ronde golf, vierkante, universele wielen. Het belangrijkste doel van het gebruik van de bloempot lade is te vangen het overtollige vocht om de vlek op de vloer. En kan effectief controle het water, welke wielen op de bodem van de lade met 3 -4 achter het stuur, het verkeer van grote bloemen te vergemakkelijken. Een effectieve oplossing voor grootschalige floral lastig te verplaatsen van de nadelen.

3. soorten plantaardige potten

Deze pot is afgeleid van de plastic potten, sommige thuis gebruikers proberen groenten groeien in gewone plastic potten, het effect is erg goed, dus er is nu een brand balkon groenten, het bekken is rechthoekig gebaseerde, harde kwaliteit is niet gemakkelijk schade, die gewicht zijn over het algemeen meer dan 80kg.


Vakmanschap

Spuitgieten proces is de kunststof PE of PE gemengd met kunststof spuitgieten machine te smelten in de mal van de hogedruk plastic pot in de koeling molding, met de robot, in een semi-afgewerkte producten, en sommige kunnen rechtstreeks worden verkocht, en sommige vereist ook afdrukken. Blister proces is hetzelfde vel plastic grondstoffen geëxtrudeerd in een film, en dan door de molding machine om lucht druk molding, ponsen machine in de bokszak proces, de belangrijkste van de twee kleuren bloempotten, productiesnelheid razendsnel, vermindering van de kosten, niet gemakkelijk beschadigd, enzovoort.

Neem contact op met ons:info@yubocorp.com

Back