Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van industriële kunststof pallets

Dec 02, 2019

1. Stapelbare kunststof pallets zijn vochtbestendig, ongediertebestendig en corrosiebestendig.

2. Milieubescherming is goed, de plastic pallet is niet giftig en reukloos, bestand tegen zure en alkalische corrosie, gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, niet-verval, recyclebaar, in overeenstemming met milieu-eisen.

3. Lage gebruikskosten. Door het structurele ontwerp te verbeteren en stalen versterkte staven te gebruiken, worden de stijfheid en sterkte aanzienlijk verbeterd. Het antislipmatontwerp maakt het pallet glad oppervlak, verbetert het aanpassingsvermogen en de levensduur van de gebruiksomgeving, kan de gebruikskosten drukken.


plastic pallets


4. Compatibel met mechanische vorkheftrucks en handmatige hydraulische vorkheftrucks om het laden, lossen en stapelen van lading te voltooien.

5. Industriële kunststof pallets zijn geschikt voor chemische, petrochemische, voedsel-, aquatische producten, diervoeder, kleding, schoenmakerij, elektronica, elektrische apparaten, havens, dokken, catering, biomedische geneeskunde, machinebouw, automobielindustrie, petrochemische, driedimensionale opslag, logistiek en transport, magazijnbehandeling, opslagplanken, auto-onderdelen, bier en drank, elektronisch en elektrisch bedrukken en verven van textiel, bedrukken en verpakken, logistieke centra en andere industrieën.Back