Banner
Huis > Producten >> Ag&Growing Supplies >> Bloempot

Plastic Bloempot Met Label Slot

Praat nu

Productdetails

Het ontwerp van de labelsleuf helpt je niet alleen om de plant in de bloempot te identificeren, maar voegt ook een schattig decoratief element toe aan de plant. Als uw tuin zoveel planten en struiken heeft en het moeilijk is om de namen van allemaal te onthouden, is de labelgleuf een goede oplossing.


Plastic bloempot met etiketgleuf kan worden gebruikt om elke plant een naam te geven, zodat je je herinnert wanneer het begon te groeien, de laatste keer dat het water kreeg en wat voor soort plant het is! Bovendien geven deze labels een beetje een rustieke sfeer die goed past bij de organische schoonheid van kruiden en bloemen van eigen bodem. Het kan ook logo- en productinformatie afdrukken om de impact op de detailhandel te maximaliseren.


图 图 1-03

Kunststof bloempotten zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen (PP) materiaal, milieuvriendelijk en recyclebaar. Deze zeer duurzame pot is niet breekbaar, zelfs als je hem draait, zal hij niet breken of afscheuren. Bodemafvoeropening om te voorkomen dat plantenwortels gaan rotten door overmatig vocht.


Aanpasbaar formaatbereik

Bovenste OD (mm) 90 ~ 230
Hoogte (mm) 86 ~ 152
Volume (l) 365 ~ 4770
NW (gram) 6.0 ~ 45.0
Gebruikt voor Bloemen, groenten, kruiden, etc.


Hot Tags: Plastic Bloempot Met Label Slot, tuin, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like