Banner
Huis > Producten >> Ag&Growing Supplies >> Luchtsnoeipot

Plastic plantenwortel controlepotten

1.FOB-prijs: US $ 0,32- $ 6,7 / stuk
2. min. Bestelhoeveelheid: 1000 stuks
3. betalingsvoorwaarden: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
4. levering Detail: verzonden binnen 20 dagen na betaling
5. garantie:
. 100% betalingsbescherming
. 100% On-time verzending
. 100% Productkwaliteitsbescherming
Praat nu

Productdetails

Plastic plantenwortel controlepotten, luchtsnoeipot, plastic boompotten voor kwekerij


Air root pot is een nieuwe snelle zaailingtechnologie die de wortelgroei reguleert en een uniek effect heeft op het voorkomen van wortelrot en het verstrikt raken van de wortel. Luchtwortelcontainer gebruikt het principe van "luchtsnoeien", maakt de zaailingwortels kort en dik, dicht bij de natuurlijke groeivorm.


Plastic luchtsnoeipot bestaat uit basis, zijwand en schroeven, eenvoudig te installeren en te verwijderen. De zijwand heeft een speciaal ontwerp, dat concaaf en convex is, de bovenkant van het uitsteeksel aan de buitenkant heeft kleine gaten, wanneer plantenwortels naar buiten en naar beneden groeien, de lucht raken (kleine gaten in zijwanden) of een deel van de binnenmuur, de wortelpunt stopt met groeien, bekend als 'luchtsnoeien'.


Op grote schaal gebruikt voor het telen van tomaten, komkommers, aubergines, pepers, meloenen en al het andere dat u wilt verbouwen.


Specificatie

Materiaal
PE & PVC
Diameter 15-80cm (aangepast)
Hoogte 15-80cm (aangepast)
Dikte 0,8 mm (aangepast)
Kleur Zwart (aangepast)


Voorzien zijn van

1. Goed voor kleine ruimtes - luchtwortelpotten zijn groter en smaller dan gewone plastic potten, zodat u meer planten in een kleine ruimte kunt plaatsen.

2. Voorkomt wortelbinding - dankzij de natuurlijke luchtsnoei die optreedt, zal een plant in een luchtwortelpot nooit wortelgebonden worden.

3. Stijf - het is gemakkelijk om luchtwortelpotten te verplaatsen vanwege het stijve, zware plastic dat niet verschuift wanneer je het oppakt.


Hot Tags: Plastic plantenwortel controlepotten

Onderzoek

You Might Also Like