Banner
Huis > Informatie

Bedrijfsinformatie


Xi'an Yubo New Materials Technology Co , Ltd. werd opgericht met als doel het produceren van producten van de hoogste kwaliteit tegen de meest redelijke prijs.


We hebben 12 jaar productie- en exportervaring, hebben binnenlandse toonaangevende zaailingen en plantcontainerproductielijn, en langetermijnfocus op kwekerij- en plantcontaineronderzoek en -ontwikkeling, productie en verkoop. Producten worden voornamelijk gebruikt in groenten, bloemen, bomen en andere plantenzaailingen en de teelt van een verscheidenheid aan substraten, en is geslaagd voor de ISO 9, 001:2000 kwaliteitssysteem certificering.


Producten verkopen goed over het hele land, en ook geëxporteerd naar honderden landen en districten in de wereld, zoals: VS, De Europese Unie, Canada, Australië en andere landen en regio's. We hebben een langdurige samenwerking met de bekende binnen- en buitenlandse tuinders opgericht.Onze filosofie

Het bedrijf zal altijd aandringen op de filosofie eerlijkheid, gelijkheid, en de klant eerst, en bieden klanten met krachtige oplossingen voor productontwerp met snelle en hoogwaardige service, om ons bedrijf om een energieke, meest concurrerende professionele fabrikant van kwekerij containers, en zet meer inspanningen om een bekende kwekerij containers onderneming zowel in binnen-en buitenland te creëren.


Service

Zorg ervoor dat de winkelervaring niet stopt bij het afrekenen. Xi'an Yubo is toegewijd aan totale productondersteuning en klanttevredenheid. Neem contact met ons op met uw technische en productvragen en laat ons u bewijzen waarom wij ons team de beste in de branche vinden. Wanneer we uw vragen niet persoonlijk kunnen beantwoorden, vinden we het antwoord voor u of brengen we u in contact met iemand die het kan verstrekken.

We bieden marktinformatie-uitwisseling, inclusief seizoensnieuws, verkoopideeën of overheidsbeleid, om onze klanten te helpen beter te weten te komen over de markt.